Dolberg na Ajax-blessure geen optie voor Keizer: Dat gaan we niet doen

Dolberg na Ajax-blessure geen optie voor Keizer: "Dat gaan we niet doen"

17-11-2017 14:08
23

Het is de vraag wie de geblesseerde Amin Younes zaterdag gaat vervangen in de uitwedstrijd van Ajax tegen NAC Breda. Kasper Dolberg in elk geval niet, zegt Marcel Keizer.

"Het is wel een optie, maar dat gaan we morgen niet doen", is Keizer duidelijk op het wekelijkse persmoment. Het ligt voor de hand dat Justin Kluivert de plek van Younes inneemt, maar Dennis Johnsen is ook een optie.

"Nou goed, hij is bij Ajax gekomen en heeft meteen een goede start gehad", zegt Keizer over Johnsen. "Vervolgens gaat het altijd een periode iets minder. Dat heeft hij bij Jong Ajax even gehad. Hij traint nu vaker met ons mee en heeft zijn debuut al gemaakt in de beker. Het gaat de goede kant op. Hij heeft een heerlijke actie in huis en kan een goal maken."

Younes ligt er waarschijnlijk niet heel lang uit. De Duitser heeft last van zijn knie, maar is op de weg terug. Het duel met VVV komt nog te vroeg. Keizer: "Hij heeft geen vrij gekregen tijdens de interlandweek. Hij heeft een tijdje last van zijn knie gehad. Vandaag heeft hij meegetraind en het gaat goede kant op."