Juventus krijgt klappen, Armenteros scoort voor 'behekste' hekkensluiter

Juventus krijgt klappen, Armenteros scoort voor 'behekste' hekkensluiter

19-11-2017 17:00

Juventus heeft zondag een zeldzame nederlaag geleden in de Serie A. In Genua was Sampdoria verrassend met 3-2 te sterk voor de landskampioen.

Juventus was geen moment zichzelf in het Stadio Luigi Ferraris en kreeg na rust de deksel op de neus. Duvan Zapata zette Sampdoria op een 1-0 voorsprong en de thuisclub gaf dat niet meer weg. Sterker nog, Samp liep in het restant van de tweede helft uit naar 3-0 door goals van Lucas Torreira en Gian Marco Ferrari.

In de blessuretijd maakten Gonzalo Higuain (penalty) en Paulo Dybala het nog spannend, maar verder kwam Juventus niet meer. Door de 3-2 nederlaag kijkt Juve tegen een achterstand van vier punten aan op koploper Napoli. Die club won zaterdag al met 2-1 van AC Milan.

Armenteros
Benevento-spits Samuel Armenteros maakte zondag zijn eerste competitiedoelpunt in Italië (zie video boven). Het was niet genoeg voor het eerste punt van het seizoen, want de Italiaanse hekkensluiter gaf in de dying seconds tegen Sassuolo een punt uit handen. Federico Peluso dompelde Benevento, ook wel bekend als 'De Heksen' in rouw.