Veltman: 'Bij Oranje had ik het er met een aantal jongens van PSV over'

Veltman: 'Bij Oranje had ik het er met een aantal jongens van PSV over'

20-11-2017 12:29
42

Het duurt nog drie weken, maar Joël Veltman kijkt alvast vooruit naar de Eredivisie-topper tegen PSV. De Ajax-aanvoerder stelt dat het dán moet gebeuren voor zijn ploeg.

"Vanaf nu moeten we gewoon zo spelen als in Breda en alles winnen. Dan hebben we de titel nog steeds niet in eigen hand, maar komen we wel een heel eind. Je kunt in elk geval zeggen dat we weer naar boven kijken", aldus Veltman na de 0-8 zege op NAC in De Telegraaf.

Ajax speelt eerst nog tegen Roda JC (thuis) en FC Twente (uit) en treft dan PSV in de Arena. "Het verschil is nu acht punten, dus moeten we die wedstrijd sowieso winnen. Verlies je, dan sta je op elf punten en dan wordt het wel heel lastig", rekent Veltman voor.

De Ajax-aanvoerder had de eclatante zege op NAC niet helemaal verwacht. "Bij het Nederlands elftal had ik het er met een aantal jongens van PSV over. Zij zeiden dat een 'Avondje NAC' altijd lastig is en dat vond ik ook, maar wij waren snel klaar. Dat het zó makkelijk zou gaan, hadden we niet verwacht."