'Bayern München nadert akkoord en moet 15 tot 18 miljoen betalen voor spits'

'Bayern München nadert akkoord en moet 15 tot 18 miljoen betalen voor spits'

20-11-2017 13:05
8

Sandro Wagner moet bij Bayern München de nieuwe stand-in van Robert Lewandowski worden. Zijn werkgever Hoffenheim laat de dertigjarige spits echter niet zomaar gaan.

Dat meldt BILD. De invloedrijkste krant van Duitsland spreekt van een 'Millionen-Poker um Nationalstürmer' Wagner en schrijft maandag dat Hoffenheim de vraagprijs op vijftien tot achttien miljoen euro heeft bepaald. Hoffenheim-trainer Julian Nagelsmann liet al weten Wagner, die graag naar Bayern wil, te begrijpen.

Het is inmiddels geen geheim meer dat Bayern zijn zinnen heeft gezet op de komst van Wagner. De Duitse spits was afgelopen seizoen goed voor elf competitiedoelpunten en scoorde dit seizoen vier keer. Daarnaast is hij uitgegroeid tot international van Duitsland.

Bij Bayern moet Wagner de concurrent van Lewandowski worden. Op dit moment heeft de Bundesliga-koploper géén volwaardige stand-in voor de Poolse topschutter, die daar onlangs ook over klaagde. Verwacht worden dat Bayern en Hoffenheim er op korte termijn uit gaan komen.