Feyenoorder na blamage tegen VVV: Ik denk dat ik uitstekend gevoetbald heb

Feyenoorder na blamage tegen VVV: "Ik denk dat ik uitstekend gevoetbald heb"

20-11-2017 13:18
20

Sven van Beek hoopt dat hij dinsdagavond in de basis staat bij Feyenoord, dat het in de Champions League opneemt tegen Manchester City. Aan het duel met VVV-Venlo houdt hij ondanks het gelijkspel een goed gevoel over.

"Ik voel me goed", aldus Van Beek, die weer een maand revalidatie achter de rug heeft, tegen Feyenoord TV. "Ik train natuurlijk alweer een tijdje mee met de groep, voel me fysiek sterk en hoop dat ik tegen Manchester City ook gewoon kan spelen."

De Feyenoord-verdediger heeft de teleurstelling van het 1-1 gelijkspel tegen VVV van zich af kunnen zetten. "Ik denk dat ik uitstekend gevoetbald heb. We gaven weinig weg en daar ben ik ook onderdeel van. Ik denk dat ik goed kan terugkijken."

Next up: Manchester City. "Het is natuurlijk mooi en een mijlpaal dat ik in zo'n grote wedstrijd mag spelen", aldus Van Beek, die zichzelf meteen corrigeert. "Het moet eerst nog blijken of ik mag spelen, want dat weet ik niet. Maar dit zijn heel mooie wedstrijden voor iedereen. We moeten genieten en gaan erheen om een resultaat te boeken."