Oude bekende wil ooit terug naar Feyenoord: Ik kom eraan jongens

Oude bekende wil ooit terug naar Feyenoord: "Ik kom eraan jongens"

20-11-2017 19:16
32

Anass Achahbar droomt hardop van een terugkeer bij Feyenoord. De 23-jarige aanvaller maakt momenteel lastige tijden mee, omdat hij door NEC terug is gezet naar het beloftenelftal. Achahbar verliet Feyenoord in 2016 voor PEC Zwolle, waar hij al snel op de reservebank terecht kwam.

PEC verhuurde hem deze zomer aan NEC, waar hij hard aan het werk is om weer fit te doen. Achahbar maakt zijn minuten bij het beloftenelftal van de ploeg omdat hij vorige maand conditioneel niet in orde was. Hij geeft aan dat hij niet goed in z'n vel zat. "Er waren heel veel dingen aan de hand", zegt hij tegen Recht uit Rotterdam. "Ik zit eraan te komen. Absoluut. Ik had een grote tegenslag. Blessures. Een beetje down, dit en dat. Vanwege m'n tijd bij PEC Zwolle. Dat was geen prettige periode. Op dat moment was ik down en ver van huis. Dat hielp ook niet."

Achahbar legt uit wat hij voelde toen hij 'down' was. "Ik had geen zin meer om te voetballen. Dat was het slechtste moment van mij. Ik dacht: dit moet veranderen. Dat was een down-periode. Gelukkig ben ik daar nu uit."

Achahbar krijgt de vraag of hij ooit weer terug wil keren bij Feyenoord. "Dat is zeker m'n doel. Eens een Feyenoorder, altijd een Feyenoorder zeggen ze. Absoluut. Ooit wil ik terug naar Feyenoord", aldus de aanvaller, die zich met een korte boodschap richt tot de Feyenoord-fans. "Ik kom eraan jongens."