Onduidelijkheid rond Jörgensen: Feyenoord-spits laat persconferentie schieten

Onduidelijkheid rond Jörgensen: Feyenoord-spits laat persconferentie schieten

20-11-2017 19:26
7

Het was de bedoeling dat Nicolai Jörgensen maandagavond aan zou schuiven in Manchester voor de persconferentie in aanloop naar de Champions League-wedstrijd van Feyenoord, maar de aanvaller is niet fit genoeg.

Dat meldt RTV Rijnmond. Het is niet duidelijk wat Jörgensen precies mankeert, maar het regionale medium verzekert dat de Deense spits dinsdag wel aan de aftrap kan verschijnen als de Rotterdammers het in Engeland opnemen tegen Manchester City. Jörgensen wordt tijdens de persconferentie vervangen door Jens Toornstra, die plaatsneemt naast trainer Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord strijdt dinsdag voor de laatste kans in Europa. Overwintering in de Champions League zit er niet meer in, maar mogelijk kunnen de Rotterdammers nog wel plaatsing voor de volgende ronde van de Europa League veiligstellen. Het meest gunstige scenario is dat Feyenoord niet verliest van City en concurrent SSC Napoli verliest van Shakthar Donetsk. Feyenoord neemt het in de laatste wedstrijd op tegen de Italianen, die dan gewonnen moet worden.