'Springplank' VVV wil uitblinker belonen: 'In de winterstop in gesprek'

'Springplank' VVV wil uitblinker belonen: 'In de winterstop in gesprek'

20-11-2017 20:59
13

VVV-Venlo hoopt Lars Unnerstall langer aan de club te binden. De 27-jarige Duitse doelman blinkt bijna wekelijks uit bij de promovendus.

Toen Unnerstall deze zomer gecontracteerd werd door VVV, waren beide partijen het erover eens dat het om een samenwerking voor één jaar ging. De oud-doelman van Schalke 04 ziet VVV als springplank, maar dat weerhoudt de club er niet van om een poging te wagen hem langer te binden. "Wij hebben bij Lars en zijn management aangegeven dat we daarover rond de winterstop graag in gesprek willen", laat trainer Maurice Steijn weten aan Voetbal International.

Steijn denkt niet dat het onmogelijk is om Unnerstall langer vast te leggen, ondanks dat de doelman hogerop wil. "Lars en zijn management staan in ieder geval open voor een gesprek, dat is een begin. Voordeel is ook dat we niet kansloos onderaan staan, zoals sommigen voor het seizoen misschien hadden verwacht. We zijn goed bezig bij VVV en werken geweldig samen, dat zouden voor Lars ook een reden kunnen zijn om nog wat langer in Venlo te blijven."

No Poll