Aanpoten na PSV-transfer: Ik heb de eerste maanden moeten wennen

  Aanpoten na PSV-transfer: "Ik heb de eerste maanden moeten wennen"

  Gepubliceerd: dinsdag 21 november 2017 om 08:37di 21-11-2017 om 08:37

  Het is aanpoten voor Hectór Moreno bij AS Roma. De Mexicaan zegt in een interview met Marca dat het in Italië allemaal iets sneller gaat dan bij PSV. Maar hij had niet anders verwacht.

  "Dat wist ik. Ik heb bij goede clubs gespeeld, maar nog niet bij een club als Roma", zegt Moreno. "Ik heb de eerste maanden moeten wennen aan iets nieuws. Nu voel ik het vertrouwen en weet ik dat ik de concurrentiestrijd an kan gaan met mijn collega's, maar de trainer beslist wie er speelt."

  Naast het voetbal is ook het leven anders in Rome. "De mensen laten de passie zien. Alles wat hier gebeurt heeft een grote impact op de media. Dat zag ik afgelopen zomer tijdens onze trip door Amerika. Maar het mooiste is dat de spelers hier zo goed zijn. Dat helpt mij om beter te worden en te groeien als voetballer." Moreno heeft tot nu toe vijf competitieduels achter zijn naam staan voor Roma, waarvan twee als basisspeler.

  Plaats een reactie

  dinsdag 21 november 2017 om 08:39
  Lijkt mij beter als hij speelminuten krijgt. Misschien is een verhuur in de winterstop naar een willekeurige club als bijvoorbeeld PSV wel een goede. Zeker met het oog op het WK ;).
  Vind ik leuk
  dinsdag 21 november 2017 om 08:42
  Zou voor PSV zeker niet verkeerd zijn in ieder geval.. PSV staat goed bovenaan maar toch is vooral het centrum van de verdediging wel matig en te kloppen... Moreno was de laatste jaren gewoon een van de beste cv uit de Eredivisie.
  Vind ik leuk
  dinsdag 21 november 2017 om 09:18
  Ik vind vier rechtsbenige verdedigers echt armoe. Los van het niveau ook. Dus in de winterstop graag een linksbenige speler die linksback en centraal kan spelen.
  Vind ik leuk
  sundaymanara +1024
  dinsdag 21 november 2017 om 08:41
  Dan denk ik dat een overstap van de 18- (dan19jarige) de Ligt naar Barcelona ook iets aan de grote kant is.
  Vind ik leuk
  Gyrosregime +2497
  dinsdag 21 november 2017 om 11:06
  Dit soort opmerkingen moet PSV toch niet accepteren, hier moeten ze iets mee doen.. Zo van: als het trainingsniveau bij andere clubs hoger is.. Dan doen we er een tandje bovenop!
  Vind ik leuk
  psv erwt +112
  dinsdag 21 november 2017 om 16:10
  ik denk dat hij het niet over het trainingniveau heeft maar over de kwaliteit van zn ploeggenoten, en de competitie op zich,
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws