'Van der Vaart kan via Nederlander verkassen naar andere kant van de wereld'

'Van der Vaart kan via Nederlander verkassen naar andere kant van de wereld'

21-11-2017 09:28
55

Rafael van der Vaart wordt felbegeerd door Bali United. Dat meldt het Indonesische Bolasport dinsdag. De Nederlandse routinier bevindt zich nu op een zijspoor bij het Deense FC Midtjylland.

De club heeft al een plan om Van der Vaart naar Indonesië te lokken. Stefano Lilipaly, Indonesisch international, is geboren in Arnhem maar speelt nu voor Bali United. Eerder kwam hij in actie voor onder meer FC Utrecht, Almere City en Telstar. De middenvelder moet de connectie gaat leggen met Van der Vaart. 

Wedden

Meer odds

Pieter Tanuri, voorzitter van de club uit Bali, erkent dat de club op zoek is naar versterkingen, maar wil geen namen noemen. "Ik ga nu nog niets bekendmaken omdat we druk zijn met de competitie, maar het moment dat ik aankopen bekend kan maken zal spectaculair zijn", aldus Tanuri. 

Bali United eindigde afgelopen seizoen op de tweede plek in de Indonesische competitie. Voor Van der Vaart kan het een uitgelezen kans zijn om weer aan het voetballen te komen. De 34-jarige Nederlander komt momenteel niet in het stuk voor bij Midtjylland. Een vertrek lijkt dan ook aanstaande.