'Ajax is fortuin misgelopen: enorme biedingen aanstaande voor Richarlison'

'Ajax is fortuin misgelopen: enorme biedingen aanstaande voor Richarlison'

21-11-2017 10:44
60

Niet alleen de top van de Premier League jaagt op de handtekening van Richarlison, ook in China is men overtuigd van de Braziliaanse aanvaller van Watford. Dat schrijft het lokale medium Watford Observer

Eerder berichtten Engelse media al over interesse van Tottenham Hotspur, Arsenal en Chelsea in de jonge vleugelaanvaller. Inmiddels zijn de uitmuntende prestaties van Richarlison ook in China opgevallen. Een aantal clubs, waarvan de naam niet genoemd wordt, heeft al contact gezocht met Watford. 

Clubeigenaar Gino Pozzo weet dat hij goud in handen heeft en kan kiezen tussen het sportieve en het financiële plaatje. De geïnteresseerde clubs uit China bereiden een big-money bod voor, aldus Watford Observer. Veel haast zal Watford in ieder geval niet hebben: Richarlison ligt vast tot 2022. De smaakmaker van de Premier League-club was in de eerste twaalf competitiewedstrijden betrokken bij zeven doelpunten. 

Afgelopen zomer leek het er lange tijd op dat de voormalig speler van Fluminense bij Ajax zou gaan tekenen, maar na een lange periode van onzekerheid ging Watford ervandoor met het talent.