Vilhena aangepakt: Ja, kom op hé, je speelt bij Feyenoord!

Vilhena aangepakt: "Ja, kom op hé, je speelt bij Feyenoord!"

21-11-2017 12:25
29

Het wordt de hoogste tijd dat Tonny Vilhena extra gaat trainen op schieten en afwerken. De middenvelder van Feyenoord scoort namelijk veel te weinig. Dat vindt commentator Leo Driessen. 

"Als je dergelijke elementaire zaken nog steeds niet beheerst... Ja, kom op hé, je speelt bij Feyenoord!", aldus Driessen bij Sportforum, een radioshow van de NOS. "Je kunt er op trainen. Je hoort: Tonny Vilhena is geen scorende speler en zal dat ook nooit worden. Het gaat erom dat je daar gewoon op kunt trainen."

Volkskrant-journalist Willem Vissers, ook te gast, is het niet helemaal met Driessen eens. "Je kunt er op trainen, maar afronden is écht een aparte kwaliteit. (...) Hij speelt al vijf, zes jaar in de Eredivisie en hij heeft nooit meer dan vijf doelpunten gemaakt. Een scorende speler zal Vilhena niet worden."

In de jaargang 2013/14 beleefde de 22-jarige Vilhena cijfermatig zijn beste seizoen in Rotterdamse dienst. Toen was hij goed voor zes treffers in de Eredivisie. Dit seizoen staat de teller na twaalf duels op twee.