Boze Roda-fans wekken onbegrip in Kerkrade: Je helpt er niemand mee

Boze Roda-fans wekken onbegrip in Kerkrade: "Je helpt er niemand mee"

21-11-2017 14:56
50

De kritiek op Robert Molenaar vanuit de achterban van Roda JC neemt steeds meer toe, maar van een ontslag van de trainer van de Eredivisie-hekkensluiter is op korte termijn absoluut geen sprake. Technisch directeur Harm van Veldhoven zegt dat in gesprek met Voetbal International. 

Zondagmiddag verloor Roda in eigen huis met 1-0 van AZ. In de slotfase klonkt het 'Molenaar, rot op!' vanaf de tribunes. Van Veldhoven snapt die reactie van de Limburgse fans niet. "Je helpt er niemand mee. Tegen AZ hebben we een heel degelijke wedstrijd gespeeld. Na zo'n late tegengoal blijf je ontgoocheld achter, maar je moet wel naar het geheel blijven kijken. En dat doen we intern."

"Er zit echt opbouw in het team. We zijn afgelopen zomer begonnen aan een proces en gaan daar rustig mee verder", vervolgt hij. Een vroegtijdig vertrek van Molenaar, die in de zomer werd aangesteld als opvolger van Yannis Anastasiou, is dan ook niet aan de orde.

"Daar is bij ons helemaal geen discussie over. Roda heeft de laatste jaren genoeg trainers weggestuurd. Zoiets kan alleen nog aan de orde zijn als er bijvoorbeeld ergens een conflict zit, maar daarvan is geen sprake."