Rumoer in Rotterdam: 'Stand op ranglijst kan tegen Van Bronckhorst gaan werken'

Rumoer in Rotterdam: 'Stand op ranglijst kan tegen Van Bronckhorst gaan werken'

21-11-2017 15:35
45

Hoe slecht Feyenoord dit seizoen ook presteert, dat ligt níet aan trainer Giovanni van Bronckhorst. Rob Jacobs, voormalig coach van de regerend landskampioen, stelt dat in Voetbal International.

"Geen enkele coach heeft oneindig krediet, maar Van Bronckhorst is de uitzondering die de regel bevestigt. Hij heeft geen schuld aan de blessures en de reserves hebben de kwaliteit niet. In de Champions League krijgt Feyenoord conditietraining van de tegenstander", aldus een uitgesproken Jacobs. 

Wedden

Meer odds

"Het is iedere keer twee keer 45 minuten één grote rondo. En zeg niet dat ze door deze duels stappen maken, want die maak je alleen als je wint. De Kuip was vorig seizoen een onneembare veste, nu kan iedereen er winnen. De stand op de ranglijst kan als het nog minder wordt wel tegen Van Bronckhorst gaan werken."

Ook Rinus Israël vindt niet dat Van Bronckhorst de schuld mag krijgen van de huidige crisis in De Kuip. "Maar ik heb het zelf ook meegemaakt, uiteindelijk ga je als trainer. Je zoekt, doet hetzelfde en het loopt ineens voor geen meter. Om dat helemaal aan de technische staf te wijten, gaat te ver. Je moet hem in elk geval laten zitten tot de winsterstop."