Kunnen wij een sneaky overwinning behalen, dan is dat echt onze top

  "Kunnen wij een sneaky overwinning behalen, dan is dat echt onze top"

  woensdag 22 november 2017 om 21:48

  Vitesse-trainer Henk Fraser toont zich realistisch in aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen SS Lazio. De Arnhemmers hebben alleen nog een theoretische kans om de volgende ronde te halen.

  "Onze kansen zijn minimaal, zo niet onmogelijk in de Europa League. Maar we kunnen ons ook op positieve wijze onderscheiden", laat Fraser weten aan het Algemeen Dagblad. De 51-jarige oefenmeester geeft reservespelers als Julian Lelieveld, Mukhtar Ali en Mason Mount de kans om zich te bewijzen, maar is absoluut niet van plan om de wedstrijd te laten lopen. "We geven helemaal niks weg. Wij gaan niet op pad om schade te beperken. We gaan voor een maximaal resultaat. Voor de spelers is dit ook een podium om uit te blinken."

  Wat dat maximale resultaat inhoudt, moet volgens Fraser tijdens de wedstrijd blijken. "Kunnen wij een sneaky overwinning behalen, dan is dat echt onze top. Is een gelijkspel maximaal, dan moeten we daarop inzetten. En moeten we de schade beperken, dan is dat zo. Hier overeind blijven wordt al een hele uitdaging. Dat zijn nu eenmaal de verhoudingen in het internationale voetbal."

  Lazio en Vitesse trappen donderdagavond om 19.00 uur af in de Italiaanse hoofdstad.

  Poll

  Gaat Vitesse stunten tegen Lazio?

  (364 stemmen)

  Plaats een reactie

  Mo +11545
  woensdag 22 november 2017 om 21:51
  Wat denkt hij nou? Vitesse is gewoon kansloos als Lazio het ook maar een klein beetje serieus neemt
  Vind ik leuk
  woensdag 22 november 2017 om 22:05
  Moet hij dan zeggen dat ze kansloos gaan verliezen ofzo? Dan wordt er namelijk gereageerd dat ze beter thuis kunnen blijven en niks voor het NL voetbal willen betekenen.
  Vind ik leuk
  PinoyDenHaag +5188
  donderdag 23 november 2017 om 00:08
  We hebben als Nederland 2 ploegen over, die samen welgeteld 1 puntje halen. Dan vind ik het toch wat sneu als die allebei wisselspelers in gaan zetten. Of vind jij dat je ze hier het Nederlandse voetbal een goede dienst mee bewijzen?
  Vind ik leuk
  Vlietje +299
  woensdag 22 november 2017 om 23:20
  Hij moet toch wat zeggen...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  "Kunnen wij een sneaky overwinning behalen, dan is dat echt onze top"