Boze Ronaldo haalt uit naar Spaanse pers: 'Waarom zouden jullie willen praten?'

Boze Ronaldo haalt uit naar Spaanse pers: 'Waarom zouden jullie willen praten?'

22-11-2017 22:06
13

Real Madrid en Cristiano Ronaldo beleefden dinsdag een prima Champions League-avondje: De Koninklijke won met liefst 0-6 op bezoek bij het Cypriotische APOEL Nicosia en de Portugese superster wist twee keer het net te vinden. Desondanks was Ronaldo na afloop woedend op de Spaanse media.

Na afloop van de wedstrijd weigerde Ronaldo om de Spaanse pers te woord te staan. "Waarom zouden jullie met mij willen praten? Als ik iets zeg, schrijven jullie toch iets anders op", beet hij de journalisten toe vanuit de mixed zone. Ronaldo is naar verluidt niet bepaald gelukkig met een uitspraak van hem die na afloop van de Champions League-nederlaag tegen Tottenham Hotspur in de media is gekomen. De vedette zou zich toen hebben beklaagd over het vertrek van zijn maatjes Alvaro Morata, Pepe en James Rodriguez, waardoor Real Madrid ervaring mist.

Ronaldo was onlangs het mikpunt van een artikel in de Spaanse krant Marca. Hierin viel te lezen dat Ronaldo na het vertrek van het bovengenoemde drietal zijn invloed in de kleedkamer deels is kwijtgeraakt. Sergio Ramos zou de nieuwe baas zijn geworden bij De Koninklijke en Ronaldo zou daar moeilijk mee kunnen leven.