Eredivisie-verrassing: Staan nu in rijtje met Vitesse, Feyenoord en Heerenveen

Eredivisie-verrassing: "Staan nu in rijtje met Vitesse, Feyenoord en Heerenveen"

23-11-2017 09:51
26

ADO Den Haag maakt een uitstekende periode door in de Eredivisie en Fons Groenendijk gaat dus met een lach naar zijn werk. Op de vraag waar deze ploeg kan eindigen durft de coach niet te antwoorden.

"Ik ben niet zo'n planner", vertelt Groenendijk aan Voetbal International. "We staan nu in een rijtje met Vitesse, Feyenoord en SC Heerenveen. Dat is leuker dan een rijtje met Roda JC Kerkrade en NAC Breda. We moeten het week voor week bekijken. Na de komende serie (ADO treft de komende weken Vitesse, FC Groningen en FC Twente, red.) kunnen we misschien beter inschatten wat er echt mogelijk is."

Groenendijk wil ook nog niet te hard van stapel lopen. "Onze wedstrijd tegen PEC Zwolle is nog niet heel lang geleden, hè. Dat was gewoon niet goed. Dat moeten we ook niet vergeten. Maar het is op dit moment heel leuk om trainer van ADO te zijn. Als je kijkt waar we vandaan komen… Toen ik begin dit jaar hier kwam lagen we bij wijze van spreken in een ravijn, nu staan we in het linkerrijtje. De ploeg ontwikkelt zich in alle opzichten, het is een feest om met deze spelers te werken. Er zit veel ambitie en drive in", aldus de ADO-coach.