Zeegelaar-debuut veelbesproken in Engeland: Welkom in de Premier League

Zeegelaar-debuut veelbesproken in Engeland: "Welkom in de Premier League"

23-11-2017 15:24
5

Marvin Zeegelaar kent geen makkelijke start in de Premier League. Zondag mocht hij eindelijk zijn debuut maken voor Watford, maar incasseerde hij binnen twintig seconden een elleboogstoot van Andy Carroll. Hij kan erom lachen.

Ondanks een lange blessurebehandeling en pijnlijke neus, hield Zeegelaar het tot de 89ste minuut vol tegen West Ham United. "Het voelt niet echt lekker", vertelt de linksback op de website van Watford. "In de eerste twintig seconden was het al raak. In de kleedkamer zeiden de jongens tegen mij: Welkom in de Premier League. Ja, dat was een goede introductie."

Zeegelaar tekende afgelopen zomer een vierjarig contract bij Watford, dat hem overnam van Sporting Portugal. Hij moest uiteindelijk bijna twee maanden wachten op zijn debuut. "Het was leuk om te voetballen. Het was lang geleden, dus het is goed dat ik weer op het veld sta. Hopelijk kan ik de komende tijd meer wedstrijden spelen. Op de training probeer ik me te laten zien, maar ik weet dat de concurrentie zwaar is."

Lees ook: Zeegelaar krijgt na elleboogstoot bij Premier League-debuut: "Heel raar"