Wraak na slachtpartij tegen Ajax: Geen makkelijke avond om te verwerken

  Wraak na slachtpartij tegen Ajax: "Geen makkelijke avond om te verwerken"

  donderdag 23 november 2017 om 21:20

  Fabian Sporkslede weet precies wat de fans van NAC Breda willen zien na de ontluisterende 0-8 nederlaag tegen Ajax van vorig weekend. De oud-Ajacied richt het vizier op de wedstrijd tegen Heracles Almelo van zaterdag.

  "Het is natuurlijk niet zo dat je zomaar die wedstrijd kan vergeten, maar op een bepaald moment moet je er een streep onder zetten en je gaan focussen op de volgende wedstrijd", zegt Sporkslede tegen Omroep Brabant. "De kans om je te revancheren is heel erg belangrijk. Ook omdat je dat gevoel van je af wil spelen."

  Sporkslede kon zijn ogen niet geloven toen Ajax met 0-8 van het veld stapte. "Het is geen makkelijke avond om te verwerken om eerlijk te zijn. Aan de andere kant, we zijn professionals en krijgen er voor betaald om aankomende zaterdag weer wat te laten zien. Op die manier heb ik geprobeerd snel de knop om te zetten. Dat was echt moeilijk. Maar zoals gezegd: we krijgen er voor betaald om ons elke week voor te bereiden en te zorgen dat we klaar zijn voor de volgende wedstrijd."

  Plaats een reactie

  vrijdag 24 november 2017 om 01:10
  nou wat dacht je ervan om gratis bier op te halen in Breda. Ze hebben fear dat het door het bier kwam van die 8-0. Ze kunnen geen bier meer zien.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Wraak na slachtpartij tegen Ajax: "Geen makkelijke avond om te verwerken"