'Ik was een makkelijk doelwit voor Koeman. Hij wilde mij kapotmaken'

'Ik was een makkelijk doelwit voor Koeman. Hij wilde mij kapotmaken'

23-11-2017 21:46
11

Oumar Niasse is niet te spreken over de manier waarop Ronald Koeman hem heeft behandeld bij Everton. Vorig seizoen werd de Senegalese spits uit de selectie gezet door zijn inmiddels ontslagen manager. 

Nadat Koeman in de zomer van 2016 was aangesteld op Goodison Park, besloot hij Niasse terug te zetten naar het reserveteam van The Toffees. "Toen hij hier kwam, was ik een makkelijk doelwit. Koeman wilde me kapotmaken", aldus Niasse in gesprek met BBC Sport"Althans, dat probeerde hij. Ik was sterk en ik bleef. Ik heb hard gewerkt."

"Koeman wilde me weg krijgen bij de club en hij deed daardoor allerlei dingen die niet leuk waren. Mijn locker werd afgepakt, ik had geen rugnummer meer, ik mocht niet meer eten en trainen met de selectie... Het was moeilijk. Vanuit de club was er geen respect meer. Ik wil het geen slavernij noemen... Maar dat het moeilijk was, dat is zeker."

Opvallend genoeg keerde Niasse dit seizoen terug in de selectie van Everton. Koeman had de Afrikaan nodig omdat het hem ontbrak aan een echter nummer 9. Momenteel is Niasse clubtopscorer. Koeman werd een maand geleden ontslagen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s