Heracles-spits over doelpuntendroogte: 'Moet ik wel in stelling worden gebracht'

  Heracles-spits over doelpuntendroogte: 'Moet ik wel in stelling worden gebracht'

  vrijdag 24 november 2017 om 11:14

  Paul Gladon keerde deze zomer terug bij Heracles Almelo, maar beleeft tot dusver niet het meest succesvolle seizoen uit zijn carrière. De 25-jarige spits scoorde drie keer dit seizoen, maar zijn laatste treffer dateert alweer van eind september.

  Gladon wil zich echter niet van de wijs laten brengen door de matige serie. "Ik scoor veel op trainingen, in korte partijtjes. Ik weet dat ik kansen af kan maken", laat hij weten aan TC/Tubantia. "In wedstrijden krijg ik er niet veel, maar ik ben er zeker van dat als ik ze krijg, ik scoor. Ik heb niet veel kansen nodig, maar je moet wel in stelling worden gebracht."

  Die taak lijkt voorbehouden aan de Kristoffer Peterson en Brandley Kuwas. De twee buitenspelers gaan echter vaak voor eigen succes, al neemt Gladon ze dat niet kwalijk. "Dat heeft ook met de huidige tijd te maken. Buitenspelers gaan veel vaker naar binnen, dan komen ze op hun sterkste been uit. Peterson is rechts en staat links, Kuwas is links en staat rechts."

  Plaats een reactie

  Aal +21848
  vrijdag 24 november 2017 om 11:19
  Matige speler sinds hij is vertrokken destijds uit Almelo.
  Vind ik leuk
  Klopper456 +2746
  vrijdag 24 november 2017 om 11:23
  Daarvoor ook al ;)

  edit: haha Mr. Football was sneller.
  [Reactie gewijzigd op vrijdag 24 november 2017 om 11:23]
  Vind ik leuk
  mcmodd +23600
  vrijdag 24 november 2017 om 11:38
  Gladon is best een leuke voetballer, maar een slachtoffer van de hype: hoe krijg ik rechtsbenige. spelers aan de linkerkant tot scoren en andersom. Voor centrale spitsen valt er met zulke teams niks te halen en dan kan je maar beter naar een club met een twee spitsensysteem of naar een tje met een traditionele voorhoede.
  Vind ik leuk
  Wilkie58 +213
  zaterdag 25 november 2017 om 09:14
  Groot drama deze speler. Mist alles wat een voetballer nodig heeft. Geen snelheid, geen spelinzicht, geen techniek. Snel weer terug sturen naar Engeland. Gelijk zijn vriendje Stegeman meenemen. Zijn we die ook kwijt. Dan eindelijk weer eens met de beste spelers spelers en niet met het oude jongens, krentenbrood clubje.
  [Reactie gewijzigd op zaterdag 25 november 2017 om 09:14]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Heracles-spits over doelpuntendroogte: 'Moet ik wel in stelling worden gebracht'