Ajacied ziet PSV-ontsnappingen: 'Waarom hebben wij die mazzel nou niet?'

Ajacied ziet PSV-ontsnappingen: 'Waarom hebben wij die mazzel nou niet?'

24-11-2017 18:44
55

Justin Kluivert zag de laatste weken vol ongeloof hoe rivaal PSV in blessuretijd alsnog met drie punten aan de haal ging tegen FC Twente en PEC Zwolle. De aanvaller van Ajax benadrukt echter dat de titelrace nog niet gelopen is.

Kluivert baalde van de miraculeuze ontsnappingen van PSV. "Dan denk je van: waarom hebben wij die mazzel nou niet?", zegt hij tegen Ajax TV. "Maar je moet weten dat we nog heel veel wedstrijden te gaan hebben. En zij ook, dus er kan nog van alles gebeuren. Het is nog zeker niet gespeeld. We gaan nog steeds vol voor het kampioenschap."

Tegen NAC Breda (0-8) stond Kluivert in de basis door een blessure van Amin Younes. Hij hoopt te mogen blijven staan. "Younes traint al wel weer mee, maar kansen zijn er om te grijpen." De vleugelspeler zette zijn kandidatuur kracht bij met een assist in Breda. "Een doelpunt is natuurlijk lekkerder, maar een assist is ook heerlijk. Je moet elke wedstrijd belangrijk zijn voor het team. "

"Als je niet speelt is het helemaal klote. Daar ben ik niet voor gemaakt, maar het overkomt iedereen", vervolgt Kluivert, die desondanks hoopt op een plekje. "Dan is het helemaal mooi. En de winst natuurlijk. En een doelpunt en een assist. En misschien wel twee", grapt hij.

No Poll