Positie van Bosz wankelt na waanzinnige middag: Dan zal ik het vanzelf horen

Positie van Bosz wankelt na waanzinnige middag: "Dan zal ik het vanzelf horen"

25-11-2017 18:25
37

De krankzinnige remise van Borussia Dortmund en Schalke 04 (4-4) van zaterdagmiddag heeft geen gevolgen voor de positie van Peter Bosz. Althans, dat denkt de Nederlandse trainer zélf. Voor de camera van FOX Sports reageerde hij koeltjes op de bizarre Kohlenpott-derby. 

Dortmund stond na 25 minuten met 4-0 voor tegen aartsrivaal Schalke. Na de 4-1, die na een uur viel, zag Bosz het fout gaan. "We waren de kluts kwijt. In deze ploeg zit er dan toch een soort angst. Wij voetballen daarna niet meer. Wij kunnen in een hoog tempo combineren, maar we vergeten dat dan. De ruimtes die Schalke weggaf, benutten we niet."

Duitse media schreven vorige week dat Bosz de duels met Tottenham Hotspur (1-2 nederlaag) en Schalke móest winnen om aan te blijven als trainer. Ondanks twee teleurstellende resultaten is hij niet bezorgd. "Wat dit voor mijn positie betekent? Niks. Voor mij betekent het niks."

"Ik lees geen Duitse media en ook geen Nederlandse media. Ik krijg het niet mee. Mocht het zo zijn, dan zal ik het vanzelf horen. Voor mij betekent het niks."