PEC-overwinning 'gestolen en naar': Ik snap nu een beetje hoe PSV zich voelt

PEC-overwinning 'gestolen en naar': "Ik snap nu een beetje hoe PSV zich voelt"

25-11-2017 23:26
18

Bram van Polen noemt de drie punten tegen sc Heerenveen gestolen en heeft ergens medelijden met de tegenstander uit Friesland. De aanvoerder van PEC Zwolle vond zijn ploeg niet goed spelen en zag hoe Heerenveen het maar niet voor elkaar kreeg om te scoren.

"Ik snap nu een beetje hoe PSV zich voelt", doelt Van Polen in gesprek met FOX Sports op het feit dat PSV er vorige week tegen PEC met de drie punten vandoor ging, terwijl de Eindhovenaren slecht speelden. "Ik doe het liever met goed voetbal. Dit voelde ergens ook wel een beetje gestolen, naar. Je wilt ook goed voetbal laten zien. Dan krijg je dit. Ik vond het onterecht, dan heb ik ergens medelijden met Heerenveen. Ik weet een beetje hoe zij zich nu voelen. Zo voelden wij ons vorige week ook."

Wedden

Meer odds

Van Polen hoopt na de drie punten op een goede nachtrust, maar dat heeft hij zelf niet in de hand. "Ik hoop dat ik goed ga slapen, maar dat is niet aan mij. Meer aan m'n dochters", zegt hij. Dat heeft ook met Sinterklaas te maken. "Van mij mag de beste man snel weer op de boot terug."