Feyenoord-beul Sterling doet het weer: benauwde zege dankzij bizarre treffer

26-11-2017 18:51
19

Manchester City heeft een benauwde zege geboekt op promovendus Huddersfield Town. Raheem Sterling zorgde op bezoek bij de Premier League-revelatie voor opluchting met een late treffer. Lang zag het er naar uit dat Huddersfield zou gaan stunten tegen de lijstaanvoerder.

In de laatste minuut voor rust ging het mis voor de ploeg van Pep Guardiola. Nicolas Otamendi werkte op zeer ongelukkige wijze de 1-0 achter zijn eigen doelman. Hij verlengde een corner van Huddersfield. City herstelde de opgelopen schade razendsnel. Binnen twee minuten na de theepauze maakte Sergio Aguero vanaf de strafschopstip gelijk.

Lang leek het erop dat de koploper punten zou gaan verspelen, maar daar dacht Sterling zes minuten voor tijd anders over. De City-aanvaller en Feyenoord-beul werkte de bal op zéér fortuinlijke wijze achter doelman Jonas Lössl. De 1-2 voorsprong kwam niet meer in gevaar, waardoor City de voorsprong op achtervolger Manchester United weer heeft vergroot tot acht punten.