Verslaggever tegen Van Beek: 'Je hebt niet zoveel gescoord. Ja, in eigen doel'

Verslaggever tegen Van Beek: 'Je hebt niet zoveel gescoord. Ja, in eigen doel'

27-11-2017 19:22
9

Sven van Beek werd door Voetbal Inside gevraagd wat hij van het juichen van Tonny Vilhena vindt. De Feyenoorder stopte zijn vingers in zijn oren nadat hij trefzeker was tegen FC Groningen. Waarom Vilhena dat deed, wilde hij niet zeggen. Van Beek reageert, maar wordt dan zelf geconfronteerd met een pijnlijke statistiek.

"Als hij het niet wilt zeggen ben ik al helemaal niet degene die iets kan zeggen", aldus Van Beek voor de camera van VI. "Als dat zijn manier van juichen is, sta ik daar achter", zegt Van Beek. "Of dit geen juichen is? Je ziet toch dat-ie juicht?"

De verslaggever van VI vraagt aan Van Beek of hij wel eens op dezelfde manier als Vilhena heeft gejuicht. "Je hebt natuurlijk niet zoveel gescoord. Ja, in eigen doel", prikt hij. Van Beek reageert: "Je bent me nou lekker aan het pesten. Dat vinden jullie altijd leuk." Daar blijft het niet bij, want de verslaggever blijft op de pijnlijke wond drukken. "Er was wel zo'n periode dat je vijf eigen doelpunten in een jaar maakte toch?" Van Beek: "Je kunt het er weer inwrijven, maar mij heb je er niet mee hoor."

Van Beek ging ook in op de toekomst van Feyenoord. De Rotterdammers lijken zich te herpakken na een goede wedstrijd tegen Manchester City (1-0 verlies) en winst bij Groningen (0-2). "We moeten de wedstrijd moeten blijven winnen en afwachten wat er in de competitie gaat gebeuren. Dan zien we wel weer verder. De beker? Die is zeker nog te pakken."