Opmerkelijk moment: spelers Oss en Jong PSV krijgen slechts één minuut rust

27-11-2017 21:16
12

Een opmerkelijk moment bij FC Oss-Jong PSV. De spelers van beide ploegen konden genieten van slechts één minuut rust. Dat kwam omdat de lichten van het stadion tien minuten voor rust uitvielen.

De wedstrijd kon daarom niet hervat worden en terwijl Oss zocht naar een oplossing voor de stroomstoring, hadden de spelers even niets te doen. Toen de lichten het weer deden, werden de overige zeven minuten uitgespeeld. Daarna werd er één minuut pauze gehouden op het veld, waarna direct de tweede helft van start ging. Er is een record neergezet, want nooit eerder werd er korter gerust dan bij Oss-Jong PSV.

Op het moment dat de lichten uitvielen stond het 0-1 voor Jong PSV. De Eindhovense treffer werd gemaakt door Nikolai Laursen. Vlak voor de 'rust' miste Sam Lammers de ultieme kans op 0-2. De spits faalde vanaf de penaltystip.