Elia laat gezicht zien in De Kuip: Ik kreeg daar een paar beuken

Elia laat gezicht zien in De Kuip: "Ik kreeg daar een paar beuken"

28-11-2017 17:48
8

Eljero Elia was dinsdag even terug bij Feyenoord. De dertigjarige aanvaller van het Turkse Istanbul Başakşehir moet in Nederland geopereerd worden en maakte van de gelegenheid gebruik om bij te kletsen met zijn voormalig collega's. Elia was de afgelopen twee seizoenen actief in De Kuip. 

"Ik volg Feyenoord op de voet en heb nog veel contact met de jongens", aldus de aanvaller voor de camera van Feyenoord TV. "Ik zit ook nog in de groepsapp. Ik heb hier twee jaar gezeten en we hebben veel meegemaakt. Ik wil graag dat het goed met ze gaat."

Het gaat goed met hem in de Turkse competitie. "Alleen heb ik helaas weer schouderklachten en moet ik vrijdag geopereerd worden." Afgelopen seizoen kampte Elia ook al met een schouderblessure. "Ik kreeg daar een paar beuken en toen kwam het weer omhoog. Nu moeten we zo snel mogelijk opereren en daarna revalideren."

"De club waar ik nu speel, is niet zo groot als Feyenoord en zal dat ook niet worden. Maar ik heb het naar mijn zin. Vanuit Turkije volg ik Feyenoord uiteraard op de voet. Als ze spelen, zit ik als supporter voor de televisie."