Door het stof na oliedomme rode kaart: Ik zat er helemaal doorheen

Door het stof na oliedomme rode kaart: "Ik zat er helemaal doorheen"

30-11-2017 12:56
12

Mikhail Rosheuvel keerde afgelopen weekend terug in de basis bij Roda JC na zijn schorsing van twee duels. De aanvaller gaat in een interview op de website van de Limburgers diep door het stof.

Rosheuvel kreeg in het duel met Excelsior een oliedomme rode kaart na een tackle van achteren op Zakaria El Azzouzi. "Het was zeker geen slimme overtreding, al had ik absoluut niet de intentie om mijn tegenstander te raken. Dat was ook amper het geval. Feit is dat we als team tot dat moment niet in de problemen waren geweest, terwijl het meteen na mijn veldverwijzing misging", zegt Rosheuvel.

"Na de 1-0 van Excelsior zakte de grond onder mijn voeten weg. Ik zat er helemaal doorheen en heb de hele tweede helft met mijn hoofd tussen mijn handen in de kleedkamer gezeten. Na afloop heb ik het woord genomen en mijn verantwoordelijkheid gepakt. Door mijn toedoen heb ik het team benadeeld en Excelsior in het zadel geholpen. Dat wil ik zo snel mogelijk rechtzetten", aldus de aanvaller, die afgelopen zondag terugkeerde tegen Ajax.