'PSV gelinkt aan Argentijns wonderkind: 8,5 miljoen van Stuttgart afgewezen'

'PSV gelinkt aan Argentijns wonderkind: 8,5 miljoen van Stuttgart afgewezen'

30-11-2017 15:32
43

De kans is groot dat Maximiliano Romero de overstap maakt van Velez Sarsfield naar Europa. VfB Stuttgart heeft een openingsbod gedaan op de spits, terwijl ook PSV wordt genoemd.

Romero is een achttienjarige aanvaller, die al twee jaar in het eerste elftal van Velez Sarsfield speelt. Met zijn goede spel heeft het wonderkind zich in de kijker gespeeld van verschillende clubs uit Europa. Op dit moment heeft Stuttgart de beste papieren, maar de Bundesliga-club is nog niet helemaal zeker van zijn zijn komst.

Het Duitse Kicker meldde deze week dat Stuttgart 8,5 miljoen euro heeft geboden op Romero. Michael Reschke, technisch directeur van de Bundesliga-club, reisde al hoogstpersoonlijk af naar Argentinië om een klap op de transfer te geven. Omdat er meer interesse is, zou Velez Sarsfield hebben besloten het bod af te wijzen en de vraagprijs te verhogen naar tien miljoen.

Eén van de concurrenten van Stuttgart zou PSV zijn. In Argentinië wordt gemeld dat de Eindhovense club overweegt een bod uit te brengen. De zaakwaarnemer van de achttienjarige spits is momenteel in Europa voor onderhandelingen.