'Ik was Hendrix al een aantal weekjes aan het opnaaien: wacht maar jongen!'

'Ik was Hendrix al een aantal weekjes aan het opnaaien: wacht maar jongen!'

30-11-2017 16:37
10

Jordy de Wijs baalt dat hij zondag de competitiewedstrijd tussen Excelsior en PSV (1-2) moest missen. De Eindhovense club verhuurt de verdediger dit seizoen aan de club uit Rotterdam.

"Het is gek om te zien", vertelt De Wijs aan PSV TV. Hij zat door een botkneuzing op de tribune. "Ik gun de jongens van PSV natuurlijk alles, maar nu ben ik speler van Excelsior en hoopte ik op een overwinning voor Excelsior."

De huurling was voor zijn gevoel net lekker bezig. "Daarom is het extra zuur dat je deze wedstrijd moet missen. Ik keek natuurlijk meteen wanneer we tegen PSV moesten, maar het heeft niet zo mogen zijn." Vooraf had hij nog contact met PSV'er Jorrit Hendrix. "Die was ik al een aantal weekjes aan het opnaaien. Wacht maar jongen!, stuurde ik dan."

Na de wedstrijd meldde De Wijs zich in de kleedkamer van PSV om bij te praten. "Ik heb nog redelijk veel contact met de jongens. Ze waren een beetje bezorgd over hoe het ging, dus ik heb uitgelegd wat er aan de hand is met mijn blessure. Ik lig er nog twee à drie weekjes uit."