Van 't Schip: 'Ga er niet voor liggen als er achterlijke bedragen worden geboden'

Van 't Schip: 'Ga er niet voor liggen als er achterlijke bedragen worden geboden'

30-11-2017 19:11
5

John van 't Schip maakt zich niet druk nu een aantal van zijn spelers in de belangstelling staat van andere clubs. De trainer van PEC Zwolle blijft koel en wacht het allemaal rustig af.

"Dat is de realiteit. Het is alleen maar mooi. Het is een signaal dat we goed bezig zijn", zegt Van 't Schip tegen FOX Sports "Wij moeten gewoon rustig blijven áls er wat gebeurt. Wij houden ons bezig met het nu. Dat is morgen (vrijdag, red.) tegen FC Utrecht. We zien in de toekomst wel wat er gebeurt. Daar moeten we op voorbereid zijn."

In de wandelgangen worden Youness Mokthar en Ryan Thomas gelinkt aan een transfer. "Ik ga er niet voor liggen. Ik ga er niet voor liggen als er achterlijke bedragen worden neergelegd. Daar kan ik nu niets over zeggen. Dat bepaalt de club, niet ik. Daar zijn duidelijke afspraken over gemaakt. Alles heeft een prijs. Als we daarop kunnen anticiperen door het elftal op een andere manier te versterken, dan is dat een mogelijkheid. Het is op dit moment helemaal niet aan de orde."