NEC haalt uit tegen FC Dordrecht, ook Jong Ajax is on fire

01-12-2017 22:22
17

NEC heeft vrijdagavond uitgehaald tegen FC Dordrecht. De ploeg van Adrie Bogers liet werkelijk niets heel van de nummer dertien van de Jupiler League: 6-0.

NEC - FC Dordrecht 6-0
NEC is thuis tegen Dordrecht geen moment in de problemen gekomen en heeft dankzij de zesklapper de koppositie verstevigd. Al in de eerste minuut gaf Jordan Larsson het startsein voor een doelpuntenregen, die uiteindelijk ook viel. Het duurde even voor de 2-0 viel, die gemaakt werd door Steeven Langil. Langil nam in de 39e minuut ook de 3-0 voor zijn rekening. Na een mooie vrije trap van Ferdi Kadioglu sloeg NEC nog twee keer toe. Langil completeerde zijn hattrick en Anass Achahbar zorgde voor de kers op de taart. De voorsprong op Jong Ajax blijft vier punten.

MVV - Jong Ajax 0-4
Jong Ajax heeft de stijgende lijn weer te pakken. Na drie nederlagen op rij werd er twee keer gewonnen door de ploeg van Michael Reiziger. Ook MVV moest eraan geloven. Kaj Sierhuis en Zian Flemming waren de grote mannen aan Ajax-zijde. Sierhuis zorgde met een volley en een kopbal voor 0-1 en 0-2 en Flemming met twee goede schoten voor de laatste twee goals, die voor een geflatteerde overwinning zorgden.

FC Den Bosch - Go Ahead Eagles 3-0
Het blijft rommelen bij Go Ahead Eagles. De week werd na bestuurlijke onrust afgesloten met een kansloze 3-0 nederlaag bij FC Den Bosch. De einstand stond al voor de rust op het scorebord. Jort van der Sande was twee keer trefzeker en Niek Vossebelt één keer. Den Bosch verstevigt de plek in de subtop van de Jupiler League, terwijl Go Ahead op een zorgwekkende veertiende positie blijft staan.