PEC-uitblinker hint naar transfer: 'Als er iets moois komt, gaan we erover praten'

PEC-uitblinker hint naar transfer: 'Als er iets moois komt, gaan we erover praten'

Gepubliceerd: vrijdag 1 december 2017 om 23:42vr 01-12-2017 om 23:42

Youness Mokhtar heeft vrijdagmiddag met speciale aandacht naar de WK-loting gekeken. De buitenspeler van PEC Zwolle moet zijn debuut voor het nationale elftal van Marokko nog maken, maar droomt stiekem van deelname aan het WK.

"We waren met zijn allen in het spelershome aan het kijken", liet Mokhtar na afloop van PEC Zwolle-FC Utrecht (1-1) weten aan FOX Sports. "Ik zag Portugal en Spanje, toen dacht ik al: oh nee. Maar dat zijn natuurlijk wel de mooiste wedstrijden om te spelen. Alleen maar mooi. (…) Ik wil wel tegen Ronaldo spelen, maar Iniesta is ook niet verkeerd haha."

Mokhtar sluit niet uit dat hij zich buiten Zwolle in beeld bij bondscoach Hervé Renard wil spelen. "Ik heb het hartstikke naar mijn zin in Zwolle. We zijn met iets moois bezig, staan vierde en spelen leuk voetbal. Ik hoef niet per se weg in de winterstop, maar als er iets moois komt voor mij en de club, gaan we erover praten. Bijtekenen is nog geen optie, voor de rest zien we na de winterstop wel verder."

Plaats een reactie

zaterdag 2 december 2017 om 08:03
Sinds hij rept over een stap hogerop, is het een stuk minder. Dat was in zijn 1e periode ook al. Hij ging toen geloof ik naar Twente. Daar kwam ie niet goed uit de verf. Ik vrees dat dat nu ook weer gaat gebeuren.
Vind ik leuk
52N6E +1159
zondag 3 december 2017 om 10:31
Wat ik niet begrijp waarom hij opeens droomt over het WK. Kijk als je bij Twente was gebleven en vandaar een stap naar de Europese subtop had gemaakt dan waren die kansen nog niet groot maar iig een beetje reeeler geweest. Van Twente maakt hij vanwege het geld en omdat het bij Twente niet zo goed klikte (als bij PEC) de overstap naar Al Nasr. Met een beetje fantasie was dit iig geen weg richting WK ticket. Nu bij Zwolle spelend kan je met een sterk spelers aanbod vanuit Frankrijk eigenlijk een deelname aan het WK vergeten. PEC is geen Feyenoord Ajax of PSV.
[Reactie gewijzigd op zondag 3 december 2017 om 15:55]
Vind ik leuk
maandag 4 december 2017 om 13:20
Hij was de laatste wedstrijd en de vorige trouwens ook niet nou niet echt de uitblinker. Hij heeft zeker een aantal prima wedstrijden gespeeld maar de echte uitblinkers bij PEC zijn toch wel Thomas, Sandler, Namli, Kingsley en Marcellis!!
Vind ik leuk
52N6E +1159
dinsdag 5 december 2017 om 09:34
Ik denk dat niet dat de aanvallers maar juist de verdediging van PEC tot de uitblinkers behoren.

De voorhoede heeft hun belangstelling te danken aan Kingsley, Marcellis, van Polen, Boer, Sandler en Freire.

Cijfers liegen niet. Tenslotte heeft PEC met 5 gelijk spel 10 punten gered. Daar staan eerlijk gezegd nou niet zoveel winnende potjes en doelpunten tegenover. En als je deze ( en 1 doelpunt meer had hier hét verschil gemaakt) had verloren stond je gewoon 13e achter Groningen...

Met zo’n plek weet ik niet of mokthar en saymak wel zo goed zouden zijn geweest...
En laten we eerlijk zijn ze laten mooi spel zien maar ook nog heeeel veel kansen liggen

Dus mannen gewoon bijtekenen een moo seizoen er van maken en met een beetje geluk voorronde EL. spelen.
Maar janje mag ook kiezen voor een zak met geld en bij een subtopclub tot je 30e op de bank zitten.

Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws