Reiziger geniet van Ajax-talenten: 'Eindstand kon ook bij rust op het bord staan'

Reiziger geniet van Ajax-talenten: 'Eindstand kon ook bij rust op het bord staan'

01-12-2017 23:58
19

Jong Ajax heeft de draad weer opgepakt in de Jupiler League. De Amsterdamse beloften doorbraken maandagavond thuis tegen FC Dordrecht (3-0) al een reeks van drie nederlagen op rij en boekten vrijdagavond op bezoek bij MVV Maastricht een overtuigende 0-4 zege.

Trainer Michael Reiziger toonde zich na afloop van de wedstrijd dik tevreden. "Zeker! We speelden mooi positiespel en maakten goede goals", liet hij weten tegenover de clubsite. "Er was vanavond voldoende beweging in het team, we lieten de bal aardig gaan en konden de vrije man makkelijk vinden. Het enige puntje is dat de eindstand ook bij rust al op het bord had kunnen staan. Daarvoor ontbrak echter het beetje geluk dat je nodig hebt."

De voormalige rechtsback is blij het de manier waarop zijn ploeg zich hersteld heeft na de mindere serie. "We zijn de laatste weken wel tegen een paar zeperds aangelopen. Maar we herpakten ons goed tegen NEC, al verloren we die wel. Maar van daaruit hebben we het opgebouwd met de goede wedstrijd van vandaag als resultaat."

Lees ook: NEC haalt uit tegen FC Dordrecht, ook Jong Ajax is on fire