Larsson: 'Hij is echt een beest en met zijn klasse en werklust heel belangrijk'

Larsson: 'Hij is echt een beest en met zijn klasse en werklust heel belangrijk'

03-12-2017 07:16
7

Sam Larsson lijkt de concurrentiestrijd met Jean-Paul Boëtius voorlopig in zijn voordeel te hebben beslist bij Feyenoord. De Zweed vormt daardoor een voorhoede met Nicolai Jörgensen en Steven Berghuis, van wie hij zeer onder de indruk is.

"We hebben veel goede spelers, maar Nicolai Jorgensen is echt een beest", zegt Larsson in Hand in Hand. "Hij is met zijn klasse en werklust heel belangrijk voor het elftal. Ik wil er verder niet te veel spelers uitlichten, maar wil ook Steven Berghuis nog noemen. Het is mooi om met zo'n goede speler in de voorhoede te staan."

Van de berichten over de concurrentiestrijd met Boëtius krijgt Larsson weinig mee. "Jean-Paul en ik zijn zelf helemaal niet zo bezig met het denken in termen van concurrentie. We zijn een team en gunnen elkaar het beste. Maar ik kan me wel voorstellen dat de buitenwacht er erg mee bezig is, omdat de club zo leeft."

Feyenoord won zaterdagavond met 1-0 vanitesse door een goal van Jörgensen. Larsson werd in de slotfase vervangen door Boëtius.