Telstar-sensatie met hoofd in de wolken: Hoop dat hij wel terugkeert op aarde

Telstar-sensatie met hoofd in de wolken: "Hoop dat hij wel terugkeert op aarde"

03-12-2017 11:14
8

De Luxemburgse Telstar-spits Gerson Rodrigues voetbalde zich op 3 september in één klap in de spotlights. Rodrigues zorgde met zijn land voor een daverende stunt door Frankrijk op 0-0 te houden en schoot bovendien vlak voor tijd op de paal.

Telstar-trainer Mike Snoei vindt echter dat de roem Rodrigues naar zijn hoofd is gestegen. "Ik vond het een heel aimabele gozer, waar we prima mee konden werken. Maar hij schiet tegen Frankrijk op de paal en hij vertelt me een week later dat hij ineens dezelfde manager heeft als Alexandre Lacazette", aldus Snoei, die zondagochtend te gast is bij De Tafel van Kees.

"Sinds hij alle grote jongens van Arsenal voorbijliep en op de binnenkant van de paal schoot, is hij heel anders teruggekeerd", vervolgt Snoei. "Hij had nu drie zaakwaarnemers en dat liep allemaal moeizaam. Maar ik hoop dat hij wel terugkeert op aarde, want het is een heel bruikbare speler. Hij kan Telstar ook nog wat geld opleveren, want ik weet zeker dat hij ooit in de Eredivisie kan spelen."

Lees ook: Ongelooflijk: Luxemburg raakt paal bij 0-0 stand tegen Frankrijk