Bizarre slotfase bij Benevento - Milan: Wat is er gebeurd? Wat is er gebeurd?

Bizarre slotfase bij Benevento - Milan: "Wat is er gebeurd? Wat is er gebeurd?"

03-12-2017 14:58
2

Alberto Brignoli maakte zich zondag onsterfelijk door Benevento na vijftien competitiewedstrijden het eerste punt in de Serie A te bezorgen. Door zijn kopbal in de 95ste minuut werd het 2-2 tegen AC Milan. Belangrijk detail: Brignoli is een doelman.

"Wat is er gebeurd? Wat is er gebeurd?", was de eerste reactie van Brignoli voor de camera van Sky Sport Italia. De Benevento-doelman is de eerste scorende keeper sinds Massimo Taibi in 2001. "Mijn gevoel is moeilijk te beschrijven. Ik dacht: het staat 2-1, het is de 95ste minuut en we hadden niks te verliezen. Ik rende naar voren, deed mijn ogen dicht en sprong. Het was meer een duik van een doelman dan van een spits, haha!"

Door zijn rake kopbal is promovendus Benevento eindelijk van de nul af in de Serie A. "Ik ben blij voor de fans, de spelers en de voorzitter, die altijd vertrouwen in ons heeft gehouden. Het zou egoïstisch zijn om alleen over mijn doelpunt te praten. Deze is voor iedereen", aldus Brignoli. "Het is een droom om in de Serie A te spelen, maar we hadden op een betere seizoenstart gehoopt. Eindelijk hebben we een beetje geluk."