'Mats heeft me getroost. Hij zei dat ik de bepalende speler was'

'Mats heeft me getroost. Hij zei dat ik de bepalende speler was'

04-12-2017 10:56
5

Ralf Seuntjens kende tegen AZ een wedstrijd om snel te vergeten. Hij trof zijn broer Mats en duwde de Alkmaarders met een eigen goal de juiste richting op. Uiteindelijk werd het nog 0-2 voor de bezoekers.

Tegenover De Limburger reageert hij telefonisch op de voor hem dramatische middag. "Die eigen goal van mij is beslissend. Puur mijn eigen schuld ook. Een inschattingsfout. Een drama voor mezelf en VVV", aldus Seuntjens tegenover de krant. "Tot die goal waren we gelijkwaardig. Als die treffer niet valt, zit er een gelijkspel of zelfs meer in."

"Na de wedstrijd had ik het heel zwaar. Mats heeft me getroost. Hij zei dat ik de bepalende speler was bij VVV en dat er in de rust bij AZ gezegd is dat ze op mij moesten letten. Opbeurende woorden, maar daar koop je niks voor. Dit is extreem balen", aldus Seuntjens, die ook nog een wond aan zijn knie over hield. "Die is uiteindelijk geplakt, maar er komt nog steeds bloed uit. Misschien moet ie alsnog gehecht. Hoe ik aan die wond kom? Geen idee. Ik hoop dat ik er tegen Heerenveen bij ben."