Roda JC-spelers steunen provocerende Schahin: Dani is een echte winnaar

Roda JC-spelers steunen provocerende Schahin: "Dani is een echte winnaar"

04-12-2017 15:40
31

De spelers van Roda JC scharen zich in een statement op de clubsite achter Dani Schahin. De Duitse spits provoceerde zondag het publiek in Kerkrade door zijn wijsvinger op zijn lippen te leggen.

Na afloop gaf Schahin uitgebreid tekst en uitleg over zijn gebaar. Roda JC probeert maandag, een dag na de 2-1 overwinning op sc Heerenveen, de lucht te klaren. "Dani Schahin is een echte winnaar en voor onze groep een hele belangrijke speler. De uitleg die hij na afloop gaf voor de TV- camera's zijn woorden die wij onderstrepen", is de boodschap van de Roda-spelers en -staf.

"Wij zijn ons er wel van bewust dat wij ervoor moeten zorgen dat er een positieve vonk van het veld overslaat naar de tribunes. Maar als we succesvol willen zijn is het belangrijk om als team en supporters een eenheid te vormen en achter elkaar te blijven staan."

Harm van Veldhoven, technisch manager in Kerkrade, drukt iedereen op het hart dat ze één blok moeten vormen. "Natuurlijk weet ik dat de supporters een aantal zware en moeilijke jaren achter de rug hebben, maar als we van Roda JC weer die warme club willen maken dan helpt het juist om het team op een positieve manier aan te moedigen."