'Er komt een trainer voor een halfjaar. Geen tijd om aan lange termijn te denken'

'Er komt een trainer voor een halfjaar. Geen tijd om aan lange termijn te denken'

04-12-2017 20:01
11

Go Ahead Eagles gaat na het ontslag van Leon Vlemmings op zoek naar een trainer voor de rest van het seizoen. De club ziet geen reden om een trainer voor de lange termijn aan te stellen, vertelt directeur Hans de Vroome tegen FOX Sports.

"Er zal een trainer komen die voor een halfjaar wordt aangesteld", zegt De Vroome. "We hebben geen tijd om aan de lange termijn te denken. Je wilt graag een trainer voor de komende jaren waar je goed over hebt na kunnen denken. Het is voor een trainer geen eenvoudig instapmoment, dus we zoeken naar een tijdelijke trainer voor dit seizoen. Een technisch manager, zoals we die nu kennen, zal niet worden gevonden. Ik ben het eerste aanspreekpunt zonder technische kennis, maar wel met gezond verstand."

De Vroome heeft al iemand op het oog die de technische zaken waar moet gaan nemen, maar wil niet verklappen wie dat is. "Daarnaast komt iemand die geen aanspreekpunt is, maar wel de technische kennis in huis heeft. Die is heel dicht bij huis te vinden. Wie dat is? Ik kan het wel vertellen, maar dat doe ik niet."

Go Ahead brak zondagavond met Vlemmings, omdat de club vindt dat de resultaten tegenvallen. De club uit Deventer staat op een teleurstellende veertiende plek in de Jupiler League.