Als ik tegen NAC de 1-0 maak in de 93e minuut? Dan gaat alles kapot

"Als ik tegen NAC de 1-0 maak in de 93e minuut? Dan gaat alles kapot"

04-12-2017 21:30
13

Thom Haye maakt 'alles kapot' als hij volgend weekend tegen NAC Breda de winnende goal maakt. De middenvelder van Willem ll staat er inmiddels om bekend dat treffers van de Tilburgers uitbundig en vol emotie worden gevierd. Haye kan niet garanderen dat de boel heel blijft als hij scoort in de Brabantse derby tegen NAC.

"Ik hoor het wel vaker", zegt Haye tegen FC Afkicken. "Zelf heb ik het niet door. Als ik het terugzie denk ik ook: jezus man. Best wild af en toe. Het ligt ook aan de momenten waarop het gebeurt. Tegen Heracles zat er wat ontlading in van vorige week, toen we een slechte wedstrijd speelden (3-3 tegen VVV, red.). Daarom was het heel fijn dat we zo uit de startblokken schoten. Ik was blij dat ik belangrijk kon zijn, dus het kwam er even uit. Als ik tegen NAC de 1-0 maak in de 93e minuut? Dan gaat alles kapot."

Haye deed in 2015 een stap terug door van AZ naar Willem ll te gaan. De middenvelder is momenteel niet bezig met een transfer naar een andere club. "Ik had vorig jaar een redelijk seizoen. Het is voor mij belangrijk om dit jaar veel te spelen. Ik speel vrijwel alles. Het gaat gewoon goed. Ik ben niet bezig met een transfer in de winterstop, maar wel met een goed seizoen draaien. Dan kijken we wel wat er in het verschiet ligt."