Go Ahead haalt oude bekende én Bosvelt in huis: 'Zo'n trainer zochten we'

  Go Ahead haalt oude bekende én Bosvelt in huis: 'Zo'n trainer zochten we'

  dinsdag 5 december 2017 om 16:04

  Jan van Staa maakt het seizoen af als interim-trainer van Go Ahead Eagles. Kick Maatman wordt zijn assistent in de Adelaarshorst en Paul Bosvelt fungeert per direct als technisch adviseur. Go Ahead meldt dat dinsdagmiddag via de officiële kanalen. Trainer Leon Vlemmings en technisch manager Dennis Bekking werden afgelopen week geslachtofferd. 

  Van Staa werkte in het verleden als hoofdtrainer bij Heracles Almelo, FC Twente en Go Ahead. "We zochten een trainer die kan zorgen voor een terugkeer van zelfvertrouwen en op korte termijn een kentering teweeg kan brengen", zegt directielid Hans de Vroome op de website van de club

  "Jan heeft in het verleden al bewezen dat hij snel voor effect kan zorgen. Daarnaast kent hij de club. Dit verkort zijn aanpassingsperiode." Van Staa heeft zin in zijn nieuwe klus. "Natuurlijk is het mooi terug te keren bij een club waar je een goede tijd hebt gehad. Maar dat is verleden tijd; het gaat om het nu. Ik ken de club en de uitdagingen die er liggen. Vol energie en motivatie stap ik daarin. Het doel is helder: de play-offs halen."

  Bosvelt
  Go Ahead heeft Bosvelt per direct aangesteld als technisch manager. De oud-international begon zijn carrière in Deventer. "Om de rust binnen alle geledingen van de club terug te krijgen, gaan we terug naar de basis. Mensen met het Go Ahead Eagles DNA, die precies weten wat er op dit moment gevraagd wordt bij deze club. Korte lijnen, direct zijn, keihard werken. Kortom: de basis, om van daaruit te kunnen gaan bouwen richting verdere toekomst."

  Go Ahead is bedroevend slecht begonnen aan het seizoen. Van de eerste zestien competitieduels werden er slechts vier gewonnen. 

  Plaats een reactie

  Koeroe +12882
  dinsdag 5 december 2017 om 16:15
  Een trainer van 62, loopt er dan echt niets jongers rond bij gerenomeerde amateurclubs met de juiste papieren voor een club als go ahead?
  Vind ik leuk
  DubRtd +15207
  dinsdag 5 december 2017 om 16:50
  Gerenommeerde amateurclubs laten hun trainer gewoon effe lekker niet gaan net voor de winterstop.
  Vind ik leuk
  LuckyLuksch +11808
  dinsdag 5 december 2017 om 19:20
  Jan ademt voetbal en ik denk dat ze de juiste keuze hebben gemaakt.
  Top trainer voor the Eagles
  Vind ik leuk
  dinsdag 5 december 2017 om 17:07
  GoAhead.
  Moet van Moorsel en Vriends halen bij Sparta .
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Go Ahead haalt oude bekende én Bosvelt in huis: 'Zo'n trainer zochten we'