Transfervrij vertrek uit Den Haag dreigt: Het zou voor ons vervelend zijn

Transfervrij vertrek uit Den Haag dreigt: "Het zou voor ons vervelend zijn"

05-12-2017 17:52
34

Tyronne Ebuehi dreigt komende zomer transfervrij te vertrekken uit Den Haag. ADO wordt het met de vleugelverdediger vooralsnog niet eens over een nieuw contract. Manager voetbalzaken Jeffrey van As meldt dat in gesprek met Voetbal International. 

Ebuehi doet het dit seizoen goed en daarom is er de nodige belangstelling voor de rechtsback, weet ook Van As. "We zijn al vanaf augustus met hem en zijn zaakwaarnemer in gesprek. Het verloopt stroef. Tyronne moet kiezen of hij zich verder wil ontwikkelen bij ADO, of dat hij liever naar een grotere Nederlandse club of het buitenland gaat."

"Het zou voor ons vervelend zijn als een jongen als hij transfervrij vertrekt. En ik preek nu een beetje voor eigen parochie: maar als ik hem was zou ik bij ADO blijven. Hij is bij deze club international geworden, geniet het vertrouwen en kan ook hier nog stappen maken. Het is aan hem."

Ebuehi (21) debuteerde in 2014 in het eerste elftal van ADO. Sinds dit jaar is het talent international van Nigeria. Mogelijk is hij komende zomer actief op het WK in Rusland