Keizer: 'Laatste kans? Dan moeten we eerst verder in de competitie zijn'

Keizer: 'Laatste kans? Dan moeten we eerst verder in de competitie zijn'

05-12-2017 21:31
27

Met een achterstand van tien punten neemt Ajax het zondag op tegen koploper PSV. Marcel Keizer vindt niet dat de Amsterdammers vechten voor hun laatste kans in de titelrace.

"Feit is dat wij veel punten achter staan, dus we moeten winnen", begint Keizer bij Ajax TV. "Ajax moet altijd winnen, maar het belang van buitenaf zal groter worden gemaakt. Dat geloof ik best. Wij weten wat ons te doen staat. Je kunt het héél groot maken, maar de jongens moeten gewoon top zijn zondag en dan gaan we het zien."

"De laatste kans? Ook daarover zal iedereen een mening hebben, maar ik vind dat we eerst een heel eind verder moeten zijn in de competitie voordat we daar over praten. We moeten deze wedstrijd wel winnen", vervolgt de Ajax-trainer, die PSV 'degelijk, stabiel en makkelijk scorend' noemt.

"Ja, dat zit goed in elkaar", aldus Keizer, die hint naar een paar gelukjes van PSV dit seizoen. "Soms zit het mee, soms zit het tegen, maar ik houd me met mijn eigen team bezig. En ik vind niet dat het bij ons echt heeft meegezeten de afgelopen vijf maanden, als ik dat mag zeggen.