AD: Boëtius maakt verrassende rentree in vermoedelijke Feyenoord-opstelling

AD: Boëtius maakt verrassende rentree in vermoedelijke Feyenoord-opstelling

06-12-2017 07:16
15

Feyenoord sluit woensdagavond tegen Napoli zijn Champions League-avontuur af. De stadionclub gaat voor zijn eerste Europese punten dit seizoen en brengt volgens het Algemeen Dagblad twee wijzigingen aan in de opstelling.

Achterin valt er weinig te kiezen voor de Rotterdammers, die het nog altijd moeten doen zonder de langdurig geblesseerde Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Ridgeciano Haps. Met Brad Jones, Bart Nieuwkoop, Sven van Beek, Renato Tapia en Miquel Nelom wordt naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde vijftal opgesteld als in de thuiswedstrijd tegen Vitesse (1-0) van zaterdagavond.

Op het middenveld ontbreekt Karim El Ahmadi, die tegen Vitesse geblesseerd uitviel. De captain wordt vervangen door Jens Toornstra. Sofyan Amrabat is nog een vraagteken: de kersvers Marokkaans international liep ook een blessure op tegen Vitesse, maar zijn herstel verloopt sneller dan verwacht. Mits het geen gevaar oplevert voor de wedstrijd tegen FC Utrecht van zondag, speelt Amrabat woensdag met pijnstillers. Voorin lijkt Jean-Paul Boëtius op een verrassende basisplaats af te stevenen. de buitenspeler was zijn plek kwijtgeraakt aan Sam Larsson, maar krijgt volgens het AD weer een kans om zich te bewijzen.

Feyenoord en Napoli trappen woensdagavond om 20.45 uur af in De Kuip.

De vermoedelijke opstelling volgens het AD: Jones; Nieuwkoop, Van Beek, Tapia, Nelom; Amrabat, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jörgensen, Boëtius.