'Grove fout' van Ajax: Tien jaar agent en dit nog nooit meegemaakt

'Grove fout' van Ajax: "Tien jaar agent en dit nog nooit meegemaakt"

06-12-2017 12:05
25

De zaakwaarnemer van Alessandro Ciranni, Kristof Vandersmissen, is verbaasd over de fout van Ajax die tot speculaties over een transfer van de MVV-speler naar Amsterdam leidde. Ciranni stond dinsdagmiddag ineens tussen de Jong Ajax-spelers op de website van de Amsterdammers.

"Hier is ergens een grove fout gemaakt", zegt Vandersmissen tegen De Limburger. "Voor ons kwam dit ook als een verrassing. We hebben het ook gemeld aan Ajax en zij zouden het onderzoeken en ons feedback geven. Het moet ergens mank gelopen zijn."

De verklaring van Ajax dat het om een technische fout vindt Vandersmissen raar. "Een vreemde verklaring. Het lijkt erop dat ze zichzelf in willen dekken. Ik ben al meer dan tien jaar agent en ik heb dit nog nooit meegemaakt."

Er is absoluut geen sprake van een transfer van de 21-jarige verdediger naar Ajax. Wel is er interesse van andere clubs. "Over een eventuele transfer kunnen we weinig zeggen. Er zijn meerdere clubs die interesse tonen, maar we zitten met geen van die clubs in de afrondende fase van een transfer. Alessandro is nu speler van MVV en focust zich daar ook op. Misschien verlengt hij zijn contract wel, alles is een optie."