LIVE-discussie: Feyenoord verrast met laatste Champions League-opstelling

LIVE-discussie: Feyenoord verrast met laatste Champions League-opstelling

06-12-2017 19:32
39

Feyenoord begint woensdagavond met Kenneth Vermeer en Tyrell Malacia aan de laatste Champions League-wedstrijd van het seizoen. In De Kuip is Napoli de tegenstander.

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst pakt voor de laatste Europese wedstrijd van het seizoen uit met twee verrassingen. Vermeer maakt zijn opwachting onder de lat. Het is waarschijnlijk een 'cadeautje' van Van Bronckhorst: Brad Jones zal komende zondag tegen tegen FC Utrecht terugkeren in de basiself.

Malacia is woensdagavond de linksback van Feyenoord. De achttienjarige verdediger, die zijn eerste minuten gaat maken in de Rotterdamse hoofdmacht, vervangt de geblesseerde Miquel Nelom. Jean-Paul Boëtius in plaats van Sam Larsson als linksbuiten. Sofyan Amrabat is op tijd fit. Bij Napoli ontbreekt sterspeler Lorenzo Insigne.

Het laatste Champions League-duel van het seizoen begint voor Feyenoord om 20.45 uur. De Rotterdammers zijn al uitgeschakeld voor Europese overwintering. Napoli moet winnen en hopen op een nederlaag van nummer twee Shakhtar Donetsk tegen Manchester City.

De opstellingen:

Feyenoord: Vermeer; Nieuwkoop, Van Beek, Tapia, Malacia; Amrabat, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jörgensen, Boëtius.

Napoli: Reina; Maggio, Albiol, Koulibaly, Hysaj; Allan, Diawara, Hamsik; Callejon, Mertens, Zielinski.