Van Bronckhorst ontkent Feyenoord-wissel: Eenmalig voor deze wedstrijd

Van Bronckhorst ontkent Feyenoord-wissel: "Eenmalig voor deze wedstrijd"

06-12-2017 20:24
6

De rentree van Kenneth Vermeer onder de Feyenoord-lat is eenmalig. Dat zegt Giovanni van Bronckhorst, die in het Champions League-duel met Napoli voor de tweede doelman kiest.

"Kenneth heeft de laatste weken weinig wedstrijden gespeeld. Hij is natuurlijk teruggekomen van een blessure", aldus Van Bronckhorst tegen Ziggo Sport. "Er waren voor hem ook geen mogelijkheden om wedstrijden te spelen, dus hij moet ritme opdoen op het hoogste niveau."

De verrassende basisplaats van Vermeer moet volgens de Feyenoord-trainer niet worden gezien als een cadeautje. "Ik wilde Kenneth gewoon speelminuten geven, zodat hij ook wedstrijdfit wordt. Het is eenmalig voor deze wedstrijd. Zondag (uit bij FC Utrecht, red.) zal Brad Jones gewoon starten."

Een andere opvallende naam in de basiself van Feyenoord is Tyrell Malacia. De achttienjarige debuteert als vervanger van de geblesseerde Miquel Nelom. Van Bronckhorst: "Ik wilde achterin niet te veel wisselen en wilde Tyrell ook deze mooie wedstrijd geven. Hij is gewoon de volgende in lijn."