PSV legt Ajax-doelwit vast mét optie: Het hoofdstuk was nog niet afgesloten

PSV legt Ajax-doelwit vast mét optie: "Het hoofdstuk was nog niet afgesloten"

06-12-2017 20:36
43

Armando Obispo speelt ook de komende seizoen bij PSV. Het contract van de achttienjarige verdediger is woensdag definitief verlengd tot minimaal de zomer van 2021.

In november bereikten PSV en Obispo al een mondeling akkoord over een nieuwe verbintenis. In het nieuwe, vierjarige contract is een optie voor een extra seizoen opgenomen. "Hier spreekt heel veel vertrouwen uit", reageert Obispo bij PSV TV, staand naast zijn vader die woensdag zijn verjaardag viert. "We wilden hem verrassen, dat is gelukt volgens mij."

"Dit is het mooiste cadeau dat ik ooit heb gehad", reageert Obispo senior. "Hij is hier op zijn plek, PSV is de juiste club voor Armando. Dat heb ik hem ook verteld toen hij om advies vroeg. Ik ben supertrots."

Voor Obispo, die sinds 2006 bij PSV speelt, was er de afgelopen maanden veel belangstelling van andere clubs. Ook Ajax was concreet. "Ik heb goed nagedacht en met overtuiging voor PSV gekozen", zegt hij. "Dit is de club waar ik ben opgegroeid. Ik heb er alles aan te danken. Het hoofdstuk was nog niet afgesloten voor mij."